Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je leven, de liefde of in je relatie?
In mijn benadering ga ik er vanuit dat je beperkt maar niet gedefinieerd kunt zijn in uiterlijke omstandigheden zoals single zijn, werkloos, ziek of getraumatiseerd Ik help je in loskomen van vastgelopen patronen, beperkingen en belemmerende overtuigingen. We scheppen helderheid , door je te ondersteunen in acceptatie, ontspanning en plezier ervaren, wensen formuleren en je potentieel durven openen. Je verruimt je bewustzijn door je innerlijke ruimte te verruimen.
Hoe doen we dat ? We luisteren naar wat jij ervaart. We kijken naar jouw expressie. Wat laat je zien? Wat dient zich aan? In de oefeningen zullen we stil staan bij je lijf, je gevoelens of wat bij jou speelt. Het hier en nu is altijd het start punt. 
Je bent van binnen rijker , vrijer , dan je voor mogelijk houd. Je laat je niet bewegen door de tekorten maar door verlangen : zodat we toegroeien naar liefde, handelen uit liefde, zonder onze ( gevoelens van ) tekorten weg te hoeven zetten. Waar we aan werken is balans, vertrouwen en wat goed doet.

In een relatie kun je vastlopen, in een relatie kan ook weer beweging gebracht worden. Door kunstzinnig te werken ontstaat er een nieuwe beweging in jezelf en tussen jullie. Vernieuwing is het sleutelwoord. Elkaar weer met open blik en hart bekijken kan helpen de relatie een stevige basis te geven.

Relaties 

Met interesse volg ik psychologie op het gebied van liefde en relaties zoals studie dagen en literatuur. In mijn benadering vormen openheid, integriteit, respect en vrijheid de basis. Mijn persoonlijke kijk is dat vertrouwen, liefdevolle communicatie en speelsheid belangrijk is in alle vlakken van het leven. Plezier beleven en je zintuigen en lichaam leren kennen en ervaren, maken ons sociaal vaardiger , ontspannen en verbonden.  Het leren kennen van grenzen en wensen zijn het hele vlak waar je je in je leven beweegt . 

In de benadering naar jou / jullie staat voorop dat je plezier terugvind , dat communiceren in dienst staat van groei en respect, dat je leert ontspannen, wensen herkennen , ruimte geven en ( samen ) leert om plezier en spel te ervaren met vertrouwen. 
Met interesse volg ik lezingen en workshops van Esther Perel op het gebied van seksualiteit en relaties Ook volg ik de ontwikkelingen op het gebied van tantra en chakra healing en muziek als helende kwaliteit.