Loading...

Zelfzorggroepen met art therapy

Playfullness is spelen, dat vermogen tot spelen hebben we allemaal…vertrouwen,luisteren, ontspannen, voelen, beleven, bewegen. Je zou het kunnen omschrijven als combinatie van ontspanning , visualisatie en creativiteit. Deze stappen zijn belangrijk om je bewust te worden van je situatie en behoeften. Dit doen we op een speelse manier, vandaar het woord playfull.

Ik geef ruimte aan emoties , verkennen van wensen en vooral het opnieuw leren spelen en vertrouwen, wat zo belangrijk is om om te kunnen gaan met elkaar en alle veranderingen in het leven. Dit doen we in praktijk door creatief bezig zijn, klankschalen te beluisteren en visualisatie.

DREAMWORK

Mijn liefde voor dromen wil ik delen door de dromen te verbeelden en de beelden mee te nemen in de dag en het waakbewustzijn. De dromen verbeelden we aan de hand van stappen,o a gebaseerd op fenomenologie van Goethe. Inspiratie haal ik uit oude culturen zoals indianen, psychologie van Jung, Bosnak.

Wanneer voor jou de ingang naar je creativiteit en gevoel ligt bij het werken met je dromen, kan ik je daarin begeleiden. De beelden uit je dromen zijn dan een ingang om contact te leggen met je gevoelens, behoefte en wensen.

Laatste Blogs

Over Dreamwork en Playfulness

Playfulness in art therapy 

Playfulness een fusion van creatieve technieken, visualisatie,meditatie en werken met dromen. Art therapy is mijn achtergrond in zowel opleiding en werk, daar ontdekte dat ik het prettig vind

Playfulness 

Mijn werkwijze Playfulness is ontstaan door scholing, ervaring met cliënten en persoonlijke groei. Playfulness is een beweging in jezelf en het spelenderwijs bezig zijn. Luisteren en contact maken

Dreamwork aanbod

LEES MEER

Playfulness aanbod

LEES MEER

Praktische informatie Playfulness & Dreamwork

LEES MEER
“It’s time to make art. My soul is hungry “
Anonymous • Quote of the Day
“Art is the creation of forms symbolic of human feeling.”
Susanne Langer • Quote of the Day
“So many of our dreams at first seem impossible, then they seem improbable, and then, when we summon the will, they soon become inevitable.”
Christopher Reeve
“If you bring the joy and enthusiasm of your inner child into your activities, life becomes a playground.”
Anodea Judith & Lion Goodman
“Dreams are the guiding words of the soul.”
Carl Jung
“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks outside, dreams. Who looks inside awakens. “
Carl Jung