Playfulness aanbod

Ervaren wat kunstzinnige begeleiding en mijn technieken voor jou doen? Dan kan je mee doen aan kleine groepen van twee of drie personen. Vind je een groep niet haalbaar om wat voor reden ook , kun je gebruik maken van een individueel consult.

In playfulness richten we ons op bet hele beeldende proces , vanuit inspiratie en associatie komen we tot beelden, een creatief proces op verschillende gebieden/ media. Maar altijd zorg ik voor een omtspannende oefening en visualisatie om van daaruit iets te maken of op te schrijven wat jou inspireert.

Soms is dat een schetsje met kleuren of een omschrijving, gedicht , verhaal of andere expressie. We gebruiken deze manier van werken voor onszelf en onze ontwikkeling , als mens, beroepsmatig of in relaties

Playfulness 

Je begint met ontspanning en visualisatie . Op een meditatie kussen zittend of lekker liggend. We ontspannen en geven ruimte aan emoties en verkennen van wensen en behoeften. 

Dit doen we in praktijk door creatief bezig zijn en ontspanningoefeningen, meditatie en visualisatie.

Playfullness is spelen, dat vermogen tot spelen hebben we allemaal…vertrouwen,luisteren, ontspannen, voelen, beleven, bewegen. 

Playfulness kinderen en
Playfulness ouder&kind 

Mijn werkwijze met onder andere art therapy, visualisatie en meditatie maakt emoties en situaties meer tastbaar. Art therapy brengt beweging in een bestaande situatie, zoals een probleem rondom opvoeding of gedrag. Ouders krijgen meer inzicht in het gedrag van kinderen en de beweging of interactie tussen de kinderen en hen zelf. Kindertekeningen kunnen ons helpen meer inzicht te krijgen in het kind en zijn of haar ontwikkeling. Met praktische en nieuwe inzichten kunnen ouders en kinderen steeds meer zelf aan de slag en elkaar leren zien of begrijpen. Een art therapy consult biedt de mogelijkheid dieper op vragen in te gaan in een op een setting, deze groepjes art therapy zijn wel kunstzinnig therapeurisch maar hebben uiteraard minder ruimte voor het ingaan op een individueel proces.

Voor meer informatie over Playfulness tarieven zie praktische informatie