Ik houd van de zee en het strand, een prachtige kust brengt me innerlijke rust en plezier. De kust is voor mij in verbinding staan met de natuur en je hart ( mijn bron van liefde en inspiratie)

Het gevoel van verbonden zijn is hetzelfde als met inspiratie : het geeft je evensenergie. Als moeder blijf ik geinspireerd door het moederschap, ook deze diepe liefde haalt moed en levenskracht in me omhoog

Ik zou natuurlijk allemaal studies of boeken kunnen noemen maar allereerst is geinspireerd leven vanuit liefde mijn basis , het mooie is dat je hierdoor anderen meer ontspannen kunt begeleiden bij het eigen levenspad. Wat laat jou compleet voelen, natuur, muziek, dans? Je antwoord horen brengt je eigenschappen die je harmoniseren. Ik begeleid je met het terugkeren naar deze bron van ontspanning en expressie. 

Naast dat ik me al jaren bezig houd met dromen en dromen creatief benaderen, volg ik ook ontwikkelingen op het gebied van dromen en embodied imagination van Robert Bosnak. Ik vind mijn bezieling in soulbody fusion en mark Group van Jonette Crowley.

Ik volg de lezingen en workshops van Esther Perel op het gebied van seksualiteit en relaties. Ook volg ik met interesse de ontwikkelingen in muziektherapie zoals de klankschalentherapie ontwikkelt binnen de opleiding kunstzinnige therapie muziek. Sinds 2000 werk ik zelf in de eerstelijns gezondheidszorg.

Vanaf mijn jeugd heb ik ervaring en kennis van symboliek met dromen, tarot en astrologie. Ik ben geinteresseerd in oude culturen en de natuur. In m’n ouderschap past het idee van natuurlijk ouderschap maar ook de antroposofie voor het jonge kind bij me.